Custom made Lighting

Menigeen heeft er over lopen piekeren: ‘Welke lamp past er nou bij mijn inrichting?’, ‘Die lamp is net iets donkerder dan het bankstel’. Wij van Lightdesigns kennen dit probleem maar al te goed. Wij maken daarom verlichting op maat, zodat u eindelijk de perfecte verlichting heeft in welke gewenste inrichting dan ook.

Ideeën

Heeft u zelf een goed idee of een design voor een lamp? Stuur het naar ons op en wij werken het met plezier voor u uit. Als u ideeën op wilt doen, kunt u natuurlijk even bij ons op de website verder kijken. Onze bestaande lampen kunnen u misschien inspireren, waardoor u straks zelf een prachtige lamp heeft ontworpen. U kunt natuurlijk ook een lamp hebben gezien op een website, zoals Pinterest of Etsy, ook die mag u ons laten zien!

 

Kenmerkend

Verlichting op maat van Lightdesigns is gepersonaliseerd naar uw wensen. De vorm van de lamp, de maten, het materiaal, de soort verlichting (LED of halogeen) en de presentatie van de lamp zijn allemaal belangrijk voor de vorming van uw unieke lamp. Hanglampen, tafellampen, muurlampen en vloerlampen, Lightdesigns maakt elke gewenste lamp voor u naar uw ontwerp. Wilt u een grote hanglamp voor in de woonkamer? Of een vloerlamp voor in de slaapkamer? Een muurlamp voor in de studeerkamer? Noemt u het maar op, wij maken precies de lamp die u wilt! 

Materiaal

Elke lamp wordt apart en uniek met de hand gemaakt en bij voorkeur voor een bepaald materiaal, bijvoorbeeld hout, staal, aluminium en glas, nemen wij dit mee in het design van de lamp.  Wij willen graag van u horen wat uw wensen en ideeën zijn voor uw verlichting op maat; neem hiervoor contact met ons op, waardoor wij de mogelijkheden met u kunnen bespreken.